Orbán Viktor mit akar ezzel elpalástolni, hogy évek óta gyűlöletet szít, megosztja a társadalmat, még több nem létező ellenséget keres?
#18 "melyik törvényéből és hogy jön le?"
pl. a 9. alkotmánymódosítás „Az anya nő, az apa férfi” ;-)
Mi az az LMBTQ-törvény? :D
A migránsozásnak mi köze az egymás gyűlöletéhez? Nem Orbán Vityu miatt utálják az emberek az illegális bevándorlókat, vagy akár a cigányokat. A cigányokat tudjuk miért, és mióta, a migránsokról meg az a benyomása az embereknek, hogy olyanok mint a cigányok, csak még magyarul sem tudnak.
Igazad van, az tényleg nagyon kirekesztő. :D
Nem a kérdésre válaszolsz, töki.
Mi az az LMBTQ-törvény?
Teljesen mindegy mit mond, mi a propagandája aki rá szavaz az tudja miért szavaz, megvan rá az oka. Amióta ők vannak kormányon nekem semmi gondom. Tanultam (rengeteget) most egy nagyszerű állásom van. Abszolút nem befolyásol semmi ami a politikai életben zajlik. Viszont a környezetem és egyéb dolgok is javultak az elmúlt években. Azelőtt ez nem így volt.
Mivel a Fidesz kormányzása alatt nőtte ki magát a média az interneten illetve maga az internet is ezért nyilván ezen területeket is bevetik a propagandában. Nem mellesleg ugyanezt tenné bármelyik párt.
Nyilván mindenkinek megvan a személyes oka arra, hogy miért x-re és nem y-ra szavaz.
Egyenlőre az ellenzék senki értelmeset nem tud felállítani és nem is nagyon fog mostanában. Amíg saját magukat lejárató emberekkel próbálkoznak addig semmi nem fog történni.
Szóval kedves kérdező nem ez volt Viktor utolsó beszéde, reméljük innen megy nyugdíjba.
De egyébként leírhatnád a személyes okod arra amiért kormányt szeretnél váltani. Mert úgy veszem ki a szavaidból. Egy jó tanács, szerezz egy jól fizető állást és akkor téged sem fog befolyásolni a politika.
00:52 vagyok
Kiegeszíteném magam még annyival, kedves kérdező, hogy személyed szerint ki lenne a megfelelő ellenzéki kormányzó? Mert személyem szerint eddig közöttük csak jó humoristák és bohócok vannak, de nagy valószínűséggel egy ország vezetésével már nem bírnának el. Szóval jöhetne a nyomor.
Ez a kormány azoknak kedvez akik keményen tanulnak, dolgoznak és akarnak is. Persze jöhet a duma, hogy külföldön ennyit annyit keres egy akár takarító, na de kérem szépen, ott a megélhetés is drágább. Illetve nem mindenki akar takarító vagy segédmunkás lenni, valaki karriert akar építeni és a saját országát támogatni, építeni.
28: "nagy valószínűséggel egy ország vezetésével már nem bírnának el. Szóval jöhetne a nyomor."
Feltételes módban csak a primitívek és az érvtelenek vitatkoznak - csak szólok!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!