Orbán Viktor retteg, hogy ki kell költöznie a várból?
Figyelt kérdés
Nagyon szeret ott lakni, már az első Orbán kormány alatt is a várba készült. Barátjának, Bayer Zsoltnak is a várba ajándékoztak lakást.
A török pasa rezidenciája egyébként Orbán Viktor jelenlegi rezidenciájának a helyen, a karmelita kolostornál álott.
Orbán Viktor, aki a budai várban rendezkedett be, azt veti fel a Békemeneten elmondott beszédében, hogy „ki lehet az új budai pasa”.
Ez a pali ennyire fél, hogy ki kell költöznie a várból?
2021. okt. 25. 06:44
1/12 anonim válasza:
Amikor meglátta hogy hányan mentek el a békemenetre és a töredéke az ellenzéki gyűlésre, valószínűleg nem remegett a lába....
2/12 anonim válasza:
MZ/X szavazóit (mind a kétezret) látván biztos fél Viktor.
3/12 anonim válasza:
Nem hinném hogy rettegne, akkora egy hatalommániás elmebeteg, hogy ha még meg is ingana a hatalma, biztos mozgósítaná a hadsereget és a teket hogy őt védjék. Akkor aztán eljönne minden fidesztálib végső nagy álma, a teljes orbáni katonai diktatúra.
4/12 anonim válasza:
Ez amit írtál az fletód módszere.
5/12 anonim válasza:
Fletót nem egy demokratikus választás keretei között váltották le? :)
Akkor meg miről is beszélsz?
6/12 anonim válasza:
Én már eleve csodálkoztam, hogy nem a Citadellába költözött.
8/12 anonim válasza:
Szerintem meg most áll igazán neki a zászlója, hogy egy valódi harcot kell megvívnia, és végre nem a szellemekkel, hanem hús-vér emberekkel:):):).
9/12 anonim válasza:
Ha igazan meno lenne a visegradi varat ujittattná fel maganak :)
10/12 anonim válasza:
Miért foglalkozol ennyit Orbán Viktorral?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!