Miért okoz gondot az LMP-nek összeszedni 28000 ajánlócédulát Budapesten? Miért veszik inkább?
Én adtam nekik egy esélyt (2-ből 1 szavazatot) a parlamenti választásokon, hogy lássuk, mit tudnak "újoncként", de azóta ért tőlük egy nagy csalódás személyesen első kézből (nem másoktól, nem tévéből, nem újságból, magam jártam utána egyenesen náluk), úgyhogy 1 szavazatot veszítettek, lehet, hogy másoktól is. Viszont a másik "fél" szavazatomat kapottakban megerősödött a támogatási kedvem (egyelőre, csak ne szúrják el).
Viszont ennek ellenére nincs időm leadni a kopogtatót annak, akit támogatnék, de szerintem a környéken már megvan a szükséges.
Mert az SZDSZ és az MSZP tolja maga előtt ezt a kis pártot és a médiában való szereplésüket is ők intézik.
Amerikai bankok állnak mögöttük, akik tudják, hogy ha kulcspozícióba kell kerülniük, akkor a globális tőke érdekeit támogatják.
"a Jobbiknak nagyon rosszul áll a szénája. Ezért kalimpál annyit az LMP ellen (is)."
Akkor ezért tudnak a lehető legtöbb helyen jelöltet állítani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!