Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azzal hogy az ellenzéki...

Azzal hogy az ellenzéki oldali rendezvényen ilyen kevesen voltak a békemeneten pedig ilyen sokan azt mutatja hogy az ellenzékiek sokkal értelmessebbek?

Figyelt kérdés

Járvány negyedik hullámának felszálló ágában értelmes ember nem megy tömeg rendezvényre még akkor sem ha oltott, ugyanis oltott is el tudja kapni és tovább tudja adni, így esetleg egy idős rokon aki oltatlan vagy már nem védett esetleg kórházba kerül vagy legrosszabb esetben meghal.

Az ellenzékiek értelmessebbek ezekszerint hogy nem mentek ilyen járvány helyzetben tömegben..

2021. okt. 25. 07:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Így van...
2021. okt. 25. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
Lehet keresni a kifogásokat, hogy miért voltak kevesen. Orbán egész egyszerűen népszerűbb, mint a 6 párt összesen. Innen is "gratulálok" az ellenzéknek! Hajrá Fidesz!
2021. okt. 25. 08:27
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

#12 Én inkább azt mondanám, hogy a fideszes szavazók sokkal aktívabbak és jobban mozgosíthatók, mint az ellenzékiek.

Rengeteg ellenzéki ismerősöm van és egyikük sem ment ki, pedig szavazni fognak. Amúgy mi ellen volt tüntetés? Nem igazán követem.

2021. okt. 25. 08:35
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Az előválasztáson még mindenkinek ott volt a kedvenc jelöltje. Most befutott MZP, akire csak 20% szavazott az első körben, ez a valós bázisa. A második körben csak jobb híján szavaztak rá sokan. MZP azóta lehazaárulózta a fél tábort és egyéb necces dolgokat is mondott. Hát most így áll a lelkesedés.
2021. okt. 25. 09:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#7-#8

Akkor is baromság, hogy a koronavírus miatti félelem miatt nem mentek ki. Tavaly ilyenkor már a javában voltunk, oltás se volt még, mégis többen kimentek az SZFE miatt.

Az emberek leszarják a járványt politikai oldaltól függetlenül.

2021. okt. 25. 09:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, nem!!
2021. okt. 25. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
66%

"De 2 hete még 600ezren elmenni előálasztásra az semmiség volt."

1. lehetett online is szavazni

2. én személyesen szavaztam, de egyáltalán nem volt tömeg, amikor mentem, munkába járáshoz a buszon és a metrón többen vannak

2021. okt. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!