Van arra bármi bizonyíték, hogy volt nagyszámban ingyen buszoztatás, román, unkrán meg fszom tudja milyen külföldiek behurcolása a békemenetre?
Az ellenzékiek szerint egyenesen a Fidesz bérelte nekik, meg ők szervezték a buszoztatást.
Hát pont erről pofázok én is. Ha itt nagyszámú buszoztatás volt, akkor miért nem látta senki azt a temérdek buszt?
1. Ez annak a bizonyítéka, hogy sokan bérelt busszal utaztak fel. Én buszozTATÁSról írtam. Megvan hogy mit jelent?
2. 53 buszt számolt össze a cikk írója. Ez kb. 3000 embert fed le. Az a 300ezerhez képest lófax.
3. Hol vannak a tömegével érkezett külföldiek? Lengyelek, olaszok, ukránok.
"Hol vannak a tömegével érkezett külföldiek?"
Számokkal ne zavard össze őket, azt már bizonyítottàk, hogy komoly bajuk van a matekkal.
(lásd felvonulók száma).
De már a helyismerettel is gondjuk van, mert azt se tudják hol van a Kodály körönd.
De az is lehet keverik a festőket a zeneszerzőkkel és innen a hiba.
#7 "Blahatol a ferenciek tereig alltak."
MINEK? És HOL álltak azok a buszok?
A Békemenet a Gellért tértől indult Budáról. Mi a fenének mentek volna a buszok Pestre és álltak volna a Blahánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!