Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vas megyében meg Győr-Moson-So...

Vas megyében meg Győr-Moson-Sopronban is van buszoztatás?

Figyelt kérdés
Azt néztem,hogy 2018-ban a legtöbb Nyugat-Magyarorszagi falukban a Fidesz jobban szerepelt,mint Keleten,ahol csak az ukranok buszoztatasaval nyert.GYor-Moson-Sopronban meg Vasban meg a szlovakokat buszoztattak,netan az osztrakok is szavaztak Burgenladbol?

2021. szept. 29. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Vas megyei vagyok, azon belül is pár percre élek a határtól. Én nem tapasztaltam ilyet. A mi városunk is fideszes, a polgármester is mióta az eszemet tudom. Azért szavaznak rájuk, mert rengeteg pénzt adnak a városnak, gyakorilagilag egy kis ékszerdoboz az egész - még úgy is, hogy nyilván lecsörren nem csak a városnak "pár ft", ha érted a célzást. De az emberek elégedettek. A városban van pár munkahely, de úgyis mindenki kijár dolgozni, jól keresnek, szépek a házak, a város is, szóval nincs miért nem a Fideszre szavazni. Iskola is korrekt, bár sokan kijárnak, én is Ausztirában tanulok, már oviba is oda jártam, a városvezetést finanszírozza az iskolabuszt. Ami jó, azon nem szoktak változtatni az emberek.
2021. szept. 29. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok, azt még hozzátenném, hogy nem szoktak szerintem annyira belegondolni az emberek itt az életszínvonalba, hogy az honnan fakad - ha vaan pénz. Mert ha az ellenzék lenne, akkor is jól élnének, mivel akkor is kijárnának és ígérekt ide vagy oda, legyünk őszinték, az osztrák bérek akkor sem lennének adottak itt. Ha egy borsodi zsáktelepülésen él valaki és nem tud kijárni pl. Güssingbe havi 2500 eurót keresni, akkor jobban hibáztatja a politikát, belegondol, hogy változtatni kéne, hátha akkor jobb munkahelye lesz, magasabb fizetése, vagy lesz egyáltalán munkahelye.
2021. szept. 29. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ott a sok cigány szavaz rájuk. (az egyik legalacsonyabb roma lakossággal rendelkező megye)

De nyugi a lényeg, hogy a Fidesz elcsalja a választásokat, millióan éheznek, mindenkinek egyre rosszabb, mert egy ellenzéki érzelmű ember el se tudja képzelni, hogy nem csak NER lovagoknak jobb most mint anno a MSZP-SZDSZ kormányzás ideje alatt.

2021. szept. 29. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!