2006-ban a székházostromnál nem kellett volna azonnal bebörtönözni Orbánt?
"Tudni lehet"
Rosszul tudod. Egyébként honnan veszed?
Hogy csinálod?
Ülsz, kihúzol a kalapból véletlen mondatokat és kreálsz belőlük egy baromságot?
Mikortól lehet feljelenteni valakit hazugságok terjesztéséért? Ez már simán beleférne.
SEMMI KÖZE A FIDESZNEK ahhoz az esethez! Kérdezd meg a veled együtt randalírozó jobbikosokat arról hogy miért mentek oda és mit kerestek ott akkor!
"A rendorok teljesen korrektul viselkedtek..."
Öööö, az azonosítószám nélküli droidokra gondolsz? Tényleg állati korrekt volt, biztos te is azt szeretnéd, hogy ha veled szemben jár el valami rendőrnek kinéző lény, azt se tudhasd, hogy valóban rendőr-e vagy nem, ugye?
Szerintem az egészet az UFÓ-k művelték, mert azóta sincs senki sem, aki kimondaná, hogy "Igen., én tudom, honnan, kitől indult a cirkusz".
Úgyhogy nekünk elég az, ha kimondjuk, hogy igen, az Ufók voltak a hibásak ezért is.
"SEMMI KÖZE A FIDESZNEK ahhoz az esethez!"
Hmm ahha és ezt te honnan veszed ilyen biztosra?
Mert mit is akartatok ezzel megmutatni? Mi értelme az egésznek. Ez abszolút nem a békéről, pláne nem 56 megemlékezéséről szólt, hanem a gyűlölet elmélyítéséről...
Köszi nem, áprilisban megy a 2 X az Összefogásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!