Itt egy teljesen hiteles leírása a 2006. október 23-án történteknek. Miért kellett állami terrort alkalmazni ártatlan emberekkel szemben?
Itt van egy videó is. Ugye azért azt nem gondolja senki, hogy előre megrendezett dologról van szó?
Nem is tudom, hogy ez vérciki vagy übergáz, hogy egyes emberek még mindig azzal foglalkoznak, hogy mi volt 15 évvel ezelőtt.
Egyébként meg az 1. válaszolónak van igaza, 11 éve a legfőbb ügyész Orbán haverja, 11 éve a Fidesz kezében az igazságszolgáltatás, 11 éve gyakorlatilag az történik, amit a Fidesz akar, tehát ha ez szerintük tényleg állami terror volt, akkor Gyurcsányék miért nem lettek elítélve?
Persze, legyintsünk is rá, már olyan rég volt. Kilőtték a szemed? Hát aztán?
Nem tudom, ha véletlenül te vagy én jártunk volna arra, vagy mert arra lett volna dolgunk, akkor velünk is így bántak volna a rend őrei? Csak mert akkor éppen ott voltunk? A jogtalan fogva tartások, letartóztatások az smafu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!