Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol voltak többen?

Hol voltak többen?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 00:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
70%

#19 "És az idei bukásáról mit tudsz mondani? :D"

"Elmaradt"

Hogy egy klasszikust idézzek. :)

2021. okt. 24. 12:49
 22/72 anonim ***** válasza:
78%

Akkor hol is voltak többen?

Ki is számoljuk?

Vagy pedig nem jártak sikerrel a az ellenzékiek?

Ki is tudja a az okos választ?

[link]

2021. okt. 24. 12:55
 23/72 anonim ***** válasza:
77%
Bámulatos, hogy az ellenzékiek minden kérdés alatt új hazugsággal jönnek, ami cáfolja az előzőeket. :D
2021. okt. 24. 12:56
 24/72 anonim ***** válasza:
76%
Ezért érdemes az ellenzéki sajtót nézni, olvasni: tulajdonképpen szórakoztatóak a sok hülyeségükkel. :)
2021. okt. 24. 13:03
 25/72 anonim ***** válasza:
29%

Tapsikoljatok birkák, kereken fél évetek maradt. :)

Am attol h ti OV foparttitkar utasitasara ingyen kibuszoztatjatok magatok semmit nem jelent az eg vilagon. Normalis ellenzeki mar reg nem itthon dolgozik mert rajott h Ofban alatt Bulgatia szintjere esett a szinvonal. Ergo, en se voltam a nagyggyulesen. Aprilisban viszont leszavazok. Es megnyugodhattok, leszunk ott jo par millioan. Mar ha csak azt vesszuk, hogy 18-ban ha a mostani osszefogasban levo partok 51%-ot,mig a Fidesz 49%-ot szerzett, azota meg jott a Covid, megtobb szavazot vesztett a Fidesz, plusz meg tobb botranyukra kerult feny. Az ellenzék minden erejevel a kormanyvaltason lesz, a Fidesz egy ido utan hiteltelen lesz ezekkel a stop egy biteseknel szolo tablaival. Igy igen, van felnivaloja a grazi elmebetegnek.

2021. okt. 24. 14:01
 26/72 anonim ***** válasza:
84%

"Am attol h ti OV foparttitkar utasitasara ingyen kibuszoztatjatok magatok ... en se voltam a nagyggyulesen."

Miért nem használtad ki a lehetőséget, ha Pestre akartál jönni ingyen? Hiszen tuti infód volt róla, hogy ingyen buszok jönnek. Kár volt kihagyni a lehetőséget. :)

"Normalis ellenzeki mar reg nem itthon dolgozik"

Akkor kik azok, akik itthon követelik a sajtószabadságot, mert szerintük itt diktatúra van? :D Ők a nem normális ellenzékiek? Pl. azok, akik ma Karigeriékhez mentek saját magukat ünnepelni megemlékezés helyett? Ők a bolond ellenzékiek, nem a normálisak? :)

"Aprilisban viszont leszavazok."

Miért? Lesz szavazás? Diktatúrában? És ha lesz, nem félsz, hogy elvisznek, ha nem Orbánra szavazol? :DDD

Tényleg szórakoztatóak, mondom én. :)

2021. okt. 24. 15:06
 27/72 anonim ***** válasza:
83%
25 ös: Nagyon szànalmas,amit művelsz. Megnyugodhatsz, senkinek nem fogsz hiànyozni. A Bèkemeneten, kb.: tízszer annyian voltak,mint az ellenzèki tüntetèsen. Biztos hideg volt,ès nem mentek ki tüntetni a libsik.
2021. okt. 24. 16:18
 28/72 anonim ***** válasza:
20%

Ti fideszesek valahogy nem tudjatok megallni hogy ne kezdjetek el szemelyeskedni, libsizni, kommunistazni.

Egyreszt, a bekemenet egy tobb honapja bejelentett esemeny volt, ahova buszokkal szallitottak videkrol, de meg kulfoldrol, pl Erdelybol is az embereket. Volt magyar es kulfoldi. Ehhez kepest az ellenzeki unnepseg egy par napja Facebookon meghirdetett event volt. Tudom, hogy a hazug M1 minden cikkjeben a birkamenetet magasztalja, szerintem siman voltak kb 15-20 ezren a hosok teren es az Andrassy uton. Ahhoz kepest h magara az eventre kb 4000en igazoltak vissza. Szoval en a kettot nem vennem egy kalap ala. Mig a bekement egy kormanyparti tuntetes, az ellenzeknek ez egy megemelekezese volt. Erdekes, a bekemeneten sztem az emberek mar azt se tudjak 1956ban mi volt, annyira atmostak az agyukat a 2006os fideszes rendbontassal.

2021. okt. 24. 16:31
 29/72 anonim ***** válasza:
74%

#28 Ismételgesd csak a hülyeségedet! Nem is ebben az országban vagy nem hulla mindegy neked ki hova megy?

Képzelegj arról a 15 ezer emberről, még a saját embereitek is körberöhögik ezt a hazugságot. Persze, ellenzéki megemlékezés.

MIRE?

Hogy most nem lehet belelövetni az emberekbe? Otthon sírtatok hogy jaj be szép is volt '56 meg 2006 amikor rá lehetett rontani a magyar emberekre az utcán?

Itt vered magad már a sokadik kérdésnél ismételgetve ugyanazokat a hülyeségeket. Erőlködsz, próbálod mosdatni azt amit nem lehet.

2021. okt. 24. 16:51
 30/72 anonim ***** válasza:
14%
Én csak szimplán sajnálni tudlak, hogy ennyi gyűlölet árad belőled. Csak aztán légyszi ne sírjál, amikor áprilisban kormányt váltunk, és rá kell majd jönnöd, hogy te ültél itt rossz lovon. :)
2021. okt. 24. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!