Hódmezővásárhelyiek, mi a véleményetek MZP-ről?
Ha úgy vezeti majd az országot ahogy vásárhelyet akkor lehúzhatjuk a rolót..
Nem tudom miért vannak oda érte se országosan se itt helyben mert nem tett le semmit az asztalra, egyből kirugott mindenkit akit Fideszesnek vélt, aljas kis bosszú hadjáratokat folytatott, stb..
A városért nem tett sokat, sokkal jobban fejlődtünk amíg a Fidesz volt
De igazából a választásokkor ahogy legtöbb embert hallgattam boltokban , stb inkább az volt, hogy csak a Fidesz ellen szavazzanak , nem Márki Zay volt a lényeg.
Mivel az előválasztás első és második fordulójában is magasan nyert Hódmezővásárhelyen, így nyilván jó véleménnyel van róla a többség.
Az első válaszolóra ne hallgass, ő itt az ügyeletes fidesz propagandista. Annyi köze van neki Hódmezővásárhelyhez, mint nekem Rióhoz.
Ja tehát az ellenzéki előválasztáson ellenzéki jelöltre szavaztak az ellenzéki szavazók, -> konkluzió: szeretik márkizajt vásárhelyen
OK , értem főnők
Annyira rossz lehet, hogy valamiért mégis újra megszavazták polgármesternek. Választási ígéreteinek többségét pedig betartotta.
#4 Értem én, hogy nyomnod kell a lejáratást, mert a gazdád erre utasított, de lehetnél némileg kreatívabb.
Demszky is annyira jó volt azért választották újra annyiszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!