Mit teszel, ha épp kezdesz összejönni valakivel, kezdesz beleszeretni, és az illető nekiáll szidni azokat a szavazókat, akik közé tartozol?
Figyelt kérdés
Tehát ha fideszre szoktál szavazni, és a fidesz szavazókat szidja. Vagy ha ellenzékre szoktál szavazni, és az ellenzéki szavazókat szidja?2021. okt. 23. 09:44
11/20 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból, 2, 8, 10-es válaszadók, ti melyik oldalon álltok?
2021. okt. 23. 10:12
12/20 anonim válasza:
Megmondom neki, hogy együtt maradhatunk, ha soha többet nem hozza szóba a politikát. Ha ez nem megy neki, akkor leléptem.
14/20 anonim válasza:
Nem vagyok fanatikus szavazó, ezért össze sem jövök fanatikus szavazóval.
15/20 anonim válasza:
Első jelenet :)
16/20 anonim válasza:
egy fanatikus fidesz vagy gyurcsányhívővel képtelen lennék együttlenni . Hamar kiábrándulnék . Egyéb esetben nem zavarna,ha mások a politikai nézetei ,mint az enyém. A fidesz annyira kártékony,hogy egyszerűen nem tartom jó embernek aki ezt támogatja,így meg nehéz lenne beleszeretni valakibe.
18/20 A kérdező kommentje:
Én se tudok teljesen azonosulni egyik párttal sem, de szavazok a lehetőségekhez képest legjobbnak ítélt módon.
Azért kíváncsi lettem volna, melyik szavazótáborból jön ez a rengeteg gyűlölet...
2021. okt. 23. 14:16
19/20 anonim válasza:
Kédező! 8-as vagyok, senkinek az oldalán nem állok, egyszerűen csak utálom a fidesz.
20/20 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel, én az összes pártot utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!