Ha valaki hirtelen meggazdagodik, ti is elkezdtek gyanakodni, hogy NER-es az illető?
Figyelt kérdés
Például ha látod, hogy van egy többmilliós vitorlása, villája, autója.. Az ilyen magát "vállalkozónak" tituláló gengsztereket ti is NER-esnek gobdoljátok?2021. aug. 27. 15:40
1/12 anonim válasza:
Nem. Amúgy is mi a frász az a NER-es? Az emberek fele a Fideszt támogatja, persze hogy vannak köztük gazdagok is.
2/12 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok kommunista proli.
3/12 anonim válasza:
A saját dolgommal törődöm, ezért vagyok sikeres
Nem másokat figyelgetek, hogy 'NER-es" e (lol)
5/12 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nem az a baj ha valaki gazdag, vagy NER-es hanem ha többet fordít a saját habzsi-dőzsijére mint amennyit visszaad a társadalomnak. Ha egy gyártulaj melót ad 1000 embernek akkor meg had furikázzon már merdzsóval.
6/12 anonim válasza:
Hirtelen nem lehet meggazdagodni tehát átlagemberből nem lesz többszörös milliomos csak úgy.
7/12 anonim válasza:
Én csak úgy tudnék hirtelen meggazdagodni, ha nyernék a lottón :)
8/12 belapus válasza:
"Amúgy is mi a frász az a NER-es?"
Egy új értelmet nyert fogalom, hasonlóan a "tocsikolás"-hoz.
Azt jelenti, hogy a közpénzből magántulajdon lesz a szakmaiság mellőzésével.
9/12 anonim válasza:
Na ezért tart itt az ország. Ha a másiknak véletlen jobb anyagi helyzete van, akkor mindjárt bűnöző... Ez mindent elmond
10/12 anonim válasza:
Ha tényleg "hirtelen" lesz gazdag, akkor én vagy lottónyereményre tippelek, vagy bűnöző életmódra. Esetleg örökségre.
Aki a munkájából gazdagszik, az csak a legritkább esetben kezd el tüntetni, felvágni a vagyonával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!