Csak szerintem nincs tétje már a következő választásnak?
Teljesen szét van lopva, el van adósítva az ország már. Olyan gödörben vagyunk, hogy amire ebből - még ha maga a jó isten venné át a kormányzást - akkor is mire kikecmeregnénk az több évtized, addigra meg már úgyis vének leszünk vagy meghalunk már.
Innentől kezdve nincs tétje a '22-es választásoknak? Mo. rosszléti marad még beláthatatlanul sok ideig, akárki nyer, nem lesz más választás a jó életre, csak külföld.
Ha így állsz hozzá, akkor egyik választásnak sincs tétje.
Engem inkább az egyetemek privatizációja és a bebetonozott orbánhoz hűséges emberek zavarnak. Ha veszít is a fidesz akkor is jelentős hatalma marad.
A fideszes városokra gondolsz, ugye, utolsó? Mert ahol veszített a Fidesz, ott igen csúnya elvonások vannak életben.
Ami a választást illeti, sajnos valóban úgy néz ki, hogy elbukik is Orbán, legfeljebb ellenzékből fog kormányozni.
Nem tudom, melyikek a fideszes városok, de bárhol jártam mostanában az országban, mindenhol fejlődést látok(kivéve nyilván Borsodban, de az más téma, ott a világ legerősebb kormánya sem tudna rendet tenni :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!