Szerinted igaz amit Klári állít, kb. hogy Viktor és kormánya szétlopja az országot és virágzik a korrupció?
Hatos és ötös, Orbán MINDEN ismerőse milliárdos! Minden rokon, minden barát hirtelen kő gazdag lett.
Mészáros Lőrinc a semmiből lett a leggazdagabb Magyarországon, Feri vagyona is nagy, 1 milliárd 52 milliós vagyonnal rendelkezik, Lölönek ezzel szemben 452 milliárdos vagyona van.
2013-ban még 6.9 milliárddal rendelkezett, kérdem én, ki is a nagyobb kkorrupt?
Most akkor korrupció ellenes vagy vagy nem? Vagy nálad ha valaki csak annyit lop, mint az Apró család vagy Fletóék, akkor az oké, s arra mész szavazni, mert 1-2 mrd az még belefér?
Gyurcsány vagyona nem nőtt igazán akkor amikor miniszterelnök volt, korrupcióra pedig nincs bizonyíték, mivel ha akkora tolvaj mint amilyennek a kleptomániás döbrögi beállítja akkor miért nem sikerült semmit se rábizonyítani?
Gyurcsány már régóta benne van az üzleti világban.
De most tegyük fel, ha Gyurcsány lopta a vagyonát akkor téged zavarna? És akkor a sokkalta nagyobb Lölö féle korrupcióról mit gondolnál?
A Fidesznél szinte mindenki sáros, nincs olyan ember aki ne lenne mocskosul korrupt, Rogán Antal letelepedési kötvényei 30 milliárdba kerültek az országnak, viszont 162 milliárddal tömte ki a Fideszhez közeli emberek zsebét.
Kérdem én, Gyurcsány idejében volt ehhez hasonló?
Utólag is leszögezném, hogy nem szeretem a DK-t, se az MSZP-t, se Gyurcsányt, de az ott látott korrupció (amiből Gyurcsány nem vettek i a részét) semmi az itt tapasztaltakhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!