Aki nem megy, az miért nem megy ki holnap a Békemenetre?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 16:31
11/27 A kérdező kommentje:
Bencsik András szerint " A Békemenet indíttatása minden esetben a szeretet és a féltés, éppen ezért tud sokszor megismétlődni"
2021. okt. 22. 17:22
12/27 anonim válasza:
Képzeljétek el valami részeg TSZ-es berongyolna véletlenül oda egy ifával xddd
13/27 anonim válasza:
Hülye zombik közzé nem megyek mert még a végén én is hülye leszek. :)))))
14/27 anonim válasza:
Békemenetelő: https://www.youtube.com/watch?v=dSmjeHwTxUM
15/27 anonim válasza:
1. 200 kmre lesz tőlem
2. Nem vagyok fideszes
3. Sok felvétel fog készülni, én meg nem szeretnék rajta lenni
16/27 anonim válasza:
Nem megyek zombi menetre. A kis maffia király malac bácsi hős beszéde sem érdekel. 56 os forradalmat nem zombi menettel kell meg emlékezni hanem mécsest gyújtani.
17/27 A kérdező kommentje:
De ott lesz Bencsik András, meg Fricz Tamás, meg Bayer Zsolt is. Ők nem elég húzónevek ahhoz, hogy kíváncsiságból élőben is megnézzük őket?
2021. okt. 22. 18:25
19/27 anonim válasza:
Nem járok ilyenekre, a Kolonics György emlékfutásra mentem volna, de túlterheltem a lábaimat, úgyhogy most oda sem megyek.
20/27 anonim válasza:
"Beszédet mond Orbán Viktor" - mármint "beszédet olvas fel papírról Orbán Viktor"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!