Ha hideg lesz akkor is kimentek a békemenetre?
Én azt, hogy menjek vagy sem, nem a hőmérséklettől teszem függővé, hanem a céltól. Tökéletesen el tudok képzelni olyan célt, amire másokat is rábeszélek, és olyant is, amiről mindenkit lebeszélek.
Tehát gondold végig, mi a cél. Mi abban neked a jó, mit érhetsz el vele és kik miért akarják. A többi a te döntésed a következményeivel együtt.
Egyszer volt, hogy egy kollégával összefutottam ott, aki szidta az irodában Orbánt mint a rossz pénzt. Mondom neki, hát te? Elmagyarázta, hogy nem akart kilógni a sorból a munkahelyen, de reális konzervatív világszemlélete van -.-
Én ilyen hidegben nem szoktam rendezvényekre járni. Otthon dekkolok majd
#6 Persze, ott összefutottál egy kollégáddal, aki nem is akart kimenni, de te nem is jársz ilyen programokra. Aha.
Na most 1. ha nem jársz, akkor nem futhattál össze ott a kollégáddal. 2. ha a kollégád neked azt mondta, hogy csak nem akar kilógni a munkahelyén a sorból, akkor neked is azért kellett volna ott lenned, mert elvárják, vagyis hivatalból neked is ott kellene lenned a békemeneteken.
legalább minimális szinten gondold már át mielőtt leírsz egy kamu szöveget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!