Dobrev Klára töltött be 2006-ban bármiféle politikai tisztsége, hogy az Elkúrtuk propagandafikció filmet erre hegyezték ki, hogy igazából ő volt már akkor is a főgonosz?
Nem, csak amikor a filmet készítették, még azt hitték, hogy dobrev lesz a befutó az előválasztáson.
Majd utólag kicserélik Márky Zayra.
Az egy Potyondi-féle tévedés hogy ő volt a főgonosz.
A film szerint Gyurcsány csak egyszerűen távol volt, ami részben igaz is. De nyilván nem találtak olyan színészegyéniséget aki meg tudta volna formálni az ő szerepét.
A filmtől én (is) többet vártam, de aztán beláttam, hogy ahhoz 100x annyi pénz kellett volna
Persze fikció volt
de az igazság sem volt sokkal különb ettől mert nem lehetett. Tanuk látták a TV székház mögött a rendőr sereget vakarózni, miközben gyepálták a társaikat a túloldalon.
"de az igazság sem volt sokkal különb ettől mert nem lehetett. Tanuk látták a TV székház mögött a rendőr sereget vakarózni, miközben gyepálták a társaikat a túloldalon."
és gondolom az élükön Klára asszony vezérelt komisszáregyenruhába, hogy kinek a szemét lőjék ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!