MZP nyilatkozta, hogy ő beengedné a migránsokat! Jó lenne ez neketek baloldaliak? Ezt nem véletlenül hagyták ki sz ellenzéki előválsztási vitákból😠
"amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk”
Mi ez ha nem beengedés??"
Logikát követve, ha én például azt mondom, hogy "annyit változtatnék a büntetésvégrehajtásban, hogy a rabokkal is emberségesen bánnék", akkor az azt jelenti, hogy kiengedném mindet a börtönből?
Naív vagy királylány, ha azt hiszed csak annyi embertelenséget követett el a kormány, hogy nem hagyták belépni őket az országba.
"amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk”
Ez a mondat azt jelenti, hogy a most is ezrével befogadott migránsok ellen ne folytassunk gyűlöletkampányt, helyette inkább emberségesen bánjunk velük.
A bevándorlók számának növelése ebben nincsen benne.
Egyébként én a magyar miniszterelnökök közül egyet ismerek, aki kiállt amellett, hogy több millió migránst fogadjunk be: [link]
Olyan elkepesztoen egysíkú a gondolkodasod. Vagy velunk vagy ellenunk, beengedi vagy nem engedi, orban vagy gyurcsany, nem veszed eszre, hogy mar annyira le vagy butítva, hogy egyszeru mondatot nem vagy kepes ertelmezni, es dolgokat komplexitasukban nezni, hogy azert mert embersegesen banna veluk es a sorsukbol nem huzna politikai hasznot, akkor be akarja engdni az osszeset. Nyilvan orbaneknak pont a hozzad hasonlo csicskalelkűek a celcsoport.
Harmas voltam.
Márki már csak azért is beengedné a migránsokat, mert lefeküdne az EU akaratának...
Amúgy szerintem ez az idézett nyilatkozat ( emberségesen kell bánni...) is erre utal.
Miért nem azt mondta, hogy aki jogszerűen menekült, azta Genfi egyezmény szerint be kell fogadni, aki nem, azt nem fogjuk befogadni!
Szóval szerintem Márki megint hülyét csinált a szavazóiból, már aki migránsellenes.
Migránsokat a fityesz enged be, pénzért, letelepedési kötvénnyel.
Egyetemvárosok is tele vannak araboktól kezdve mindennel, saját gyrososuk van, saját kisboltjuk, de a legjobb volt, amikor a koli mellett 6 ürge térdelt imádkozott és egy turbános meg mondta a misét :DDDD én hülye nem videóztam le, pedig mondtam is h az M1-en ha lejátsszák, asszem a sok agymosott végre megtudja, hogy mi folyik itt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!