Az ellenzék tényleg beengedné a migránsokat, növelné az adókat és a rezsit és csökkentené a béreket?
"Végülis MZP csak százszor jelentette ki eddig hogy nem szabad adókat emelni ha kormányra kerülnek"
Nem figyeltél, azt mondta, hogy nem szabad ilyesmivel kampányolni, mert a Fidesz ki fogja használni. Nem azt mondta, hogy ha esetlegesen hatalomhoz jutnak, nem fogják ezt megtenni...
"Sajnálom de ki kell ábrándítsalak a fideszesek lopnak csalnak hazudnak"
Kimaradt egy szó, tanult barátom: IS
a fideszesek is
3
Ennyi erővel, Orbán meg azt mondta hogy ne azt nézzük hogy mit mond, hanem hogy mit csinál!!
Na akkor ha már az ötös is helyretette az adóemelés kérdését, akkor én is kijavitom a hatost ha nem gond:)
Szóval Kari, azt mondta hogy az ellenzéki pártok támogatják azt h a tranzitzónákban megfelelő életkörülményeket biztosítsanak, mivel ezek jelenleg nem adottak.
És ez nem jelenti azt hogy beengedné őket, sőt, ő is a kerítés mellett volt (mint ha jól tudom Fekete-Győrön kívül mindenki)
De nem is az a lényeg hogy Kari mit mondott, hanem az h Mzp. Ő pedig a kerítésen kívül, szorosabb együttműködést szeretne az EU-val (mint gyakorlatilag mindenben) e tekintben is, és kiutasítaná a kötvényes bűnözőket akiket Orbán fogadott be. (pl: Gruevszki)
Örülök ha segíthettem:)
Jó, de ez már bonyi nekik meg ellentmond a propagandának. Aztán a végén gondolkodni kéne meg szöveget értelmezni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!