Nem röhej, hogy a Fidesz 12 éves uralmának a legnagyobb teljesítménye, a fő ellenségéről, Gyurcsányról készült film, az El*urtuk?
#2: "Hányan is dolgoztak 2007-ben?"
Mondjuk, nem én vagyok a világ közepe, de nekem éppen akkor volt munkahelyem, és 2012 óta hol van, hol nincs. Most éppen jó ideje megint nincs.
#2: "2010 óta a versenytársakhoz képest jóval jobban teljesítünk mint előtte"
Gyakran járok Kassára, hasonló múltú és nagyságú városban élek, és valahogy nem ezt látom, ha megfigyelem az ottani életszinvonalat, városfejlesztést.
#26: "10 Adómentes volt a minimálbér te nagyon okos :)"
Akkor elmagyarázom a te szinteden.
Az hogy ADÓmentes nem azt jelenti hogy a bruttó=nettó. Azt jelenti hogy ADÓT nem vonnak belőle, az SZJA-t. Ettől még a többi járulékot vonták.
Veled ellentétben én nem csak bekamuztam egy számot, hanem nettóbér kalkulátorral kiszámoltattam előbb.
Ha már hülye voltál legalább ne tegyél rá még egy lapáttal!
#13:
A Britteknél úgy tudom volt már Euró, de visszasírták a Fontjukat, azért váltottak rá vissza. A csehek is a saját valutájuk miatti szeretet miatt nem váltanak Euróra, pedig megtehetnék. A svédeket nem tudom, de bizonyára bevezethetnék, ha akarnák. Magyarország ha akarná sem tudná, mert jelenleg nem felel meg a maastrich-i kritériumoknak. Ez az igazság, nem az, hogy nem érné meg, ez csak szöveg. A szlovákoknak miért érte meg? Nézzünk már szét pl. Kassán, tiszta nyugat-európai feelingje van, nem úgy, mint nálunk a lepukkant vidéki nagyvárosoknak, ahol a belvárosokban csak kínai bazárok váltják egymást a bálásruha boltokkal és a zálogházakkal.
A görögöket hagyjuk, ott nyaraltam, örülnék, ha nálunk olyan fejlett infrastruktúra volna, mint náluk. (Ott még arra is tellik, hogy a távolsági buszokon külön kalaúz legyen, aki jól beszél angolul, és információval szolgál a túristáknak. Hol vagyunk mi ettől?!)
Hát, ha megnézzük a Kassa és Miskolc közti különbséget, akkor nyugodtan sírógörcsöt kaphatunk! 2004-ben a szlovákok "épp-hogy" befértek az EU-ba, mára nem csak euróval fizetnek, de úgy is élnek! És még egy rossz hír: Pozsony gazdasága nem Budapestével, nem Béccsel hanem a londonival mérhető...
Igaz, ott nem tolvaj idióták szórakoztak az elmúlt 30 évben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!