Édesanyámat levittük sürgősen tetanuszra es 5 EZER ft-ot kellett fizetni a kormány megvonta a támogatást. Mit szoltok Fideszesek?
Figyelt kérdés
Amikor 300ft vizitdij volt mekkora felhaborodas volt jogosan itt meg az ember haljon meg???
De felvagyok haborodva
2021. okt. 21. 18:00
1/38 anonim válasza:
Nyilván ezért lesz Feri újból a meghatározó szereplő a politikában, hogy ilyen tetanusz díjak ne legyenek.
2/38 anonim válasza:
A vizitdíjat elég sűrűn kellett fizetni, a tetanusz azért ritkább.😉
3/38 A kérdező kommentje:
300ftos vizitdijert felvoltak haborodva itt meg eletveszely van es nem ki kell fizetniugy tudtam a surgos dolgok ingyenesek.
Ezert szerintem panaszt fogunk tenni. EMBERTELEN KORMANY.
2021. okt. 21. 18:03
4/38 anonim válasza:
Nyilván a hágai nemzetközi bíróságra fog menni az ügy.
5/38 A kérdező kommentje:
2es.
En a vizitdijon felhaborodtam de gondolom ezen hogy surgossegi tetanuszon 5 ezret kell fizetni mert a kormany MEGVONTA A TAMOGATAST (valamennyit? (gondolom eleg embertelenseg....
2021. okt. 21. 18:04
6/38 anonim válasza:
Haljatok meg, legalább nem jön több ilyen hülye kérdés.
7/38 anonim válasza:
A vizitdíjat kellene visszavezetni, a sok nyugger maradjon otthon, a kórház nem arra van hogy unalmukban ott cseszegessék az orvosokat minden hülyeséggel.
8/38 anonim válasza:
Sargentini ha megtudja írja az újabb jelentését.
9/38 A kérdező kommentje:
Ennyire erzeketlen itt valaki atya vilag.
2021. okt. 21. 18:05
10/38 anonim válasza:
Nyilván ha csatlakoztunk volna az Európai ügyészséghez ilyen nem fordulhatna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!