A kormány miért olyan ostoba és felelőtlen,hogy még a maszk használatot se hozza vissza?
Figyelt kérdés
Naprol napra egyre jobban felível a 4. hulláma a covidak folyamatosan nő a napi új fertozottek,halottak, és kórházban ápoltak száma hiába 60%os átoltottság.Ha ez így megy tovább szerintem már nem kell sok és újra nyakig ülünk a szószban.A kormány ennek ellenére még sem tesz semilyen még csak minimális szigorítást sem.
Ez miért van!? Ennyire meg akarják nyerni a választást?
2021. okt. 20. 11:08
1/32 anonim válasza:
Ha maszkot kellene viselned, most azért hőbörögnél.
2/32 anonim válasza:
kb. ugyanannyian akarják a maszkot mint amennyien nem.
3/32 anonim válasza:
Leginkább az oltást erőlteti pedig az sem tetszik sokaknak.
4/32 anonim válasza:
Eü intézményekben kötelező. Máshol is hordhatod, sokan hordják.
5/32 A kérdező kommentje:
4. Én hordom is de azon csodálkozom, hogy a kormány miért nem teszi újra kotelezove a kérdésben felsorolt dolgok miatt
2021. okt. 20. 11:15
6/32 anonim válasza:
Én azon csodálkozom hogy miért kéne kötelezővé tenni. Már nevelési elvnek is rossz amit kötelezővé teszel. És mi van azokkal a nem kevesekkel akik kifejezetten károsnak tartják a maszkhasználatot? Emellett rengeteg érv szól ne feledd. Tudományos tény hogy a test oxigéncseréjének 20-30%-át csökkenti. A maszk összegyűjti a kifújt levegővel a vírust és korlátozottabban vagy kitéve fertőzésnek. Nem akarhatsz rosszat az embereknek- egy hamis propaganda befogadásával.
7/32 anonim válasza:
mert úgy vannak vele mindjárt ránk rohad az oltás. Aki fél tőle, vegye fel. Aki nem fél, az úgy jár. Aki be van oltva, annak meg mindegy.
8/32 anonim válasza:
7-es vagyok, mármint az oltást vegye fel, ne csak a maszkot.
9/32 anonim válasza:
Mert a kormány álláspontja, hogy a védekedés oltás alapú. Más korlátozást nem terveznek, Karácsonynak is ezt válaszolták. A többi az egyénre van bízva, pl nyugodtan lehet maszkot hordani, nem tilos.
10/32 anonim válasza:
A kormány eü. szakértőkre hivatkozva, hozta meg a korlátozási döntéseket. Ezen szakértők szerint a maszk egyáltalán nem véd sőt betegséget okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!