A kormány miért olyan ostoba és felelőtlen,hogy még a maszk használatot se hozza vissza?
Naprol napra egyre jobban felível a 4. hulláma a covidak folyamatosan nő a napi új fertozottek,halottak, és kórházban ápoltak száma hiába 60%os átoltottság.Ha ez így megy tovább szerintem már nem kell sok és újra nyakig ülünk a szószban.A kormány ennek ellenére még sem tesz semilyen még csak minimális szigorítást sem.
Ez miért van!? Ennyire meg akarják nyerni a választást?
Én nem vagyok beoltva XD
Jól mellényúltál okoska és nem is érdekel ez az egész komédia ja bocs pándémia
Az ilyen rettegő barmoknak mint te steril boxba kéne költözni szkafanderbe🤦♀️🤦♀️
A 20-as az nem 100-as XD
"nem is érdekel ez az egész"
Aha, biztos azért szólsz hozzá...
Ez egy nagy színház és ne legyen illúzió hogy nem az
Koronanátha mindig is volt hisz ez egy nagy vírus család úgyhogy nem is értem mire ez a rettegés foka
Valószínű már szinte mindenki vmelyik rokonával már találkozott egy egy megfázás alkalmával
A védettség pedig akár egy életen át is tarthat de jobbik esetben hosszú évekig legyen nyálkahártya védelem vagy T-sejtes immunitás
Mert benne van a híradóban azért
Előtte is haltak meg emberek influenzában is de az nem volt benne non stop a tv-ben,érted már?
Ilyen egyszerű az egész
Ha fiatal ha nem valaki ha fogékony rá akkor elkapja és 98%-ban túl is éli
Tehát kár ez a pusztulós duma XD
Amúgy az emberek nem pusztulnak hanem elhunynak,meghalnak XD
Mitől vagy ilyen feszült kedves 27-es?Szombat este van lazíts,menj bulizni,szxelj ilyenek XD
Mennyi savanyú ember te jóég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!