Ha megtehetnétek, melyik párzokat vennétek ki az összefogásból?
Nekem pont fordítva van ez, nem önmagában Gyurcsánnyal van a bajom, hanem az ő politikai kurzusától van hányingerem. Azoktól az emberektől, akik DK/MSZP körül hemzsegnek. Pl. Kálmán Olga, Vágó István, Hernádi Judit (volt tv-sek), vagy az olyan politikusok, mint László Imre vagy Lendvai Ildikó stb... Stb... Van az az előválasztási szám, hogy élni hívlak, ott aki arcokat láttam, olyan mélységes undor fog el tőlük, legszívesebben kitörölném azt a korszakot, amikor ezek az emberek voltak az ország "hangadói". Attól függetlenül, hogy most jobb vagy rosszabb, nem akarok visszamenni az Orbán kormány előttre, hogy aztán 8 év múlva kezdődjön megint elölről, ami volt. Van egy csomó új arc az ellenzékben, de nekem az MSZP/DK az összefogás rohadt részének tűnik, ami komoly dilemmát okoz, hogy inkább a Fidesz, vagy ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!