Mi az hogy ünnepnapokra felfüggesztik a veszélyhelyzet és eltörölnek minden korlátozást? Milyen szakmai érvek szólnak e rendelkezés mellett?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 09:04
11/17 anonim válasza:
#7 A linket köszönöm. Azonban azt még mindig nem írta le senki, hogy milyen korlátozások vannak most érvényben amiket felfüggesztenek.
Még a kérdezőnek sincs fogalma sem róla, csak nagyképű megjegyzéseket tesz.
12/17 anonim válasza:
7, nem azt jelentették be, hogy felfüggesztenek valami korlátozást, hanem azt, hogy nem szükséges alkalmazni. Én így értelmeztem a cikket.
13/17 anonim válasza:
Korlátozás hívőktől kérdem, hogy azokban az országokban, ahol végig kötelező volt a maszkivselés, a 2 m távolságtartás stb... stb... Ott hogy robbant be a vírus, míg nálunk még nem?
14/17 anonim válasza:
Semmilyen szakmai érv nem támasztja alá. A rádióban folyamatosan hallom a reklámblokkokban, hogy szakemberek szerint hordani kellene a maszkot. Én most elkaptam valami rövid lefolyású izét, hordom tömegközlekedésen, hogy én ne fertőzzek meg másokat, de rengetegen nem hordják, és köhögnek másokra.
15/17 anonim válasza:
"milyen korlátozások vannak most érvényben amiket felfüggesztenek."
Például tömegrendezvényekre vonatkozó létszámkorlát védettségi igazolvány nélkül, vagy védettségi igazolvány kötelezettség, ha nincs létszámkorlát.
16/17 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen érteni? A covid semmi másról nem szól, csak a hatalomról és a pénzről. Csak az nem vette észre, hogy milyen sok az ellentmondás, aki még gondolkodni is lusta. A korlátozásoknak és oltásoknak semmi értelme, csak arra valók, hogy szokják a népek a mégnagyobb kontrollt.
17/17 anonim válasza:
A pride alatt sem kértek védettségi igazolást. Ha akkor szabad volt vonulni most mért ne vonulhatnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!