Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan a fideszre...

Most komolyan a fideszre szavazok azzal ervelnek hogy jobban elunk,hogy?

Figyelt kérdés
Anni x liter benzint lehetett kapni a minimalberert most meg x+y, kesz vicc
2021. okt. 21. 05:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Kiderült hogy 3,5 ször drágábban veszik a magyarok az élelmiszert mint a hanyatól nyugaton de egyébként dübörgünk.
2021. okt. 21. 06:42
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Rájuk szavazom mert kiteszik az ékezeteket.
2021. okt. 21. 06:43
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Mert az ő kampányételüket szeretem jobban.
2021. okt. 21. 06:53
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem a minimálbérrel kell számolni, abból semmilyen kormány alatt nem lehet jól élni.
2021. okt. 21. 08:08
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
2021. okt. 21. 08:12
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

MOST komolyan, te nem nézel körül, parkolókban, bevásárló központban, wellness hotelben, vagy a munkahelyen, baráti körben, színházban, stb.

És most nem a százmilliós házak tulajdonosairól beszélek....

Persze lehet jönni egy benzinárral, a magasabb információval, de ez egy tényező, összességében az emberek 60-70 százaléka jobban él, sőt nem is kicsit...

2021. okt. 21. 08:20
 7/11 anonim válasza:
43%

Múltkor egy egész kellemes beszélgetést folytattunk kollégák egymás között, mikor az egyik (nem a legélesebb kés a fiókban) kollégám kiejtette a száján az SZJA visszatérítéssel kapcsolatban, hogy "de hát dübörög a gazdaság, szóval van miből". Előtte volt egy kis játékos adok-kapok a témában (kormánypárti vs. kevésbé oldalra szakadva), de erre már nem reagált senki semmit, témát váltottunk. Én is éreztem, hogy legszívesebben megráznám, és megkérdezném tőle, hogy ember, hol élsz :)

Igen, ezzel érvelnek, de értelmes, intelligens embert nem lehet megetetni a saját ürülékével, a többit meg hát ugye, lásd a példámban feljebb...

2021. okt. 21. 08:42
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Az ügyeskedők jobban élnek, de az átlag embernek most is szar. Bár szerintem ez 10+ éve is ugyan így volt.
2021. okt. 21. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem vicc, hanem úgy hívják tudományosan, hogy a fizetések reálértéke. Mivel te szemmel láthatóan ezt nem érted, próbálták a te szinteden elmagyarázni. Tanulj, ha ennyire tudatlan vagy.
2021. okt. 21. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Megint itt a tesco parkolós
2021. okt. 21. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!