Melyik pártra érdemes szavaznom, ha Magyarországon egyedül a rezsiárak vannak rám hatással?
10# hát nem.
Én Gyurcsányék alatt szenvedtem devizahitelesek csapdájában, csökkent a jovedelmem, a fél család munkanélküli lett, aztán érdekes módon 10 év alatt egyenesbe jöttünk, van felújított ház, mindenki dolgozik, tanul, megtakarításra is futja....ezt miért nem lehetett 2002-2010 között??
Pedig ugyanazt csinálom!!
12# jó, hogy te tudod, hogy én minek érzem magam az elmúlt 10 év alatt...
De az semmi, inkább azt gondold végig, minek éreztem magam az azt megelőző 8 évben!!! Na az volt áltag alatti színvonal, sőt a béka segge színvonal!!
"Miért, amúgy önellátó vagy, nem veszel a boltokban semmit? A rezsi-csökkentés kamu, fogd már fel! Az abból kieső bevételt más formában fizeted meg." ---- csak és kizárólag rezsit vizetek magyaroszágon, szoltatást max fodrszát veszek itthon igénybe évi 2x.
Válaszokat köszi, akkor ahogy nézem Fidesz.
De, Magyarországon élek, Győr mellett.
Egyébként te SENKINEK nem szabhatod meg, de én még sosem éltem az országon kívül és nem is tervezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!