Csak szerintem van ennek a Marki Zsajnak agresszív tekintete? Kb mint egy eszelős
Figyelt kérdés
Nem vagyok fideszes!2021. okt. 20. 23:06
13/18 anonim válasza:
A vitán:
-A közönség aktívan kiröhögi, beszólogat.
-Hollik nem válaszol a kérdésekre.
-Helyette percenként Gyurcsányozik.
Eredmény:
Valahogy MZP a tiszteletlen mert ezek után ideges...
14/18 anonim válasza:
MZP-nél egy helyen akadt be a lemez: "elszámoltatás". Egy rókafogta csuka helyzetet teremtett az előválasztásban, élére állt egy olyan összefogásnak, amiben szinte mindenkit ekéz... Mi volt ez? Médiahack?
15/18 anonim válasza:
Márky olyan amis-féle figurát hoz. Tök gáz csávó. Ha ő lesz (reméljük nem lesz) a góré, nincs áramozás, villanyhasználat, meg laza kocsikázás Siófokra, meg vízhasználat könnyed fürdőzésre, ez egy amisszerű manus. Veszélyes!
16/18 anonim válasza:
Márkynak azért agresszív a tekintete, mert Márky agresszív! (vélhetően, láthatóan)
17/18 anonim válasza:
15. Nagyon találó az amis hasonlat, tényleg olyan a hapsi, és mint olyan, a kutyámat nem bíznám rá, az utóbbi hetekben amúgy a nagypofájú hőzöngésen túl semmi értelmeset nem lehetett hallani tőle,ami nem csoda, hiszen ál-entellektüel.
18/18 anonim válasza:
nem vagyok fideszes, se semmi,,, de tuti bolond az az ember...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!