Csak szerintem van ennek a Marki Zsajnak agresszív tekintete? Kb mint egy eszelős
"Nem vagyok fideszes!"
DK-s vagy, az egy fokkal még rosszabb is...!
addig diktátoroztak a ballibek, hogy találtak maguknak egyet.
Ez az ember nem normális. Elég belenézni a szemébe, félelmetes lehet a lelke.
Mások szerint is, és szerintem is. Olyan adag narcisztikus személyiségzavarral küzdhet, ráadásul abból is a grandiózus skála felé mozduló fajta, hogy az valami para. Undorító jellem lehet, és olyan agresszió sugárzik belőle, hogy előbb engedném be egy ketrecharcoshoz, mint megválasztani.
Komolyan nem értem az embereket...és nem vagyok fideszes, nem vagyok dks, de már ezt is csak zárójelben merem leírni, hiszen amint látom, az emberek már annyira nem veszik komolyan egymást, hogy még ezt is kigúnyolják, és lesöprik.
Nagyon nehéz ebben az országban, mert mindennemű tisztelet hiányzik az emberekből. ÉS MZP egyébként pontosan ilyen. (Érdemes megnézni a Hollik Istvánnal készült vitáját. Hollik is béndzsa arc, de az agresszív suttyó nem ő volt ott, hanem MZP.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!