Az ellenzék milyen 2002-es államkassza kiürítésről beszél?
#9: nem fognak tudni kormányozni, hiába váltunk kormányt, minden Fidesz irányítás alatt. Elöbb azt kell felszámolnia ahhoz hogy tényleg irányítani tudjon.
Mint amikor 30 éve rendszerváltás volt, de minden ex párttitkárok kezébe, és mai napig sok közülök miniszteri pozicióba, tehát még mindig nem sikerült felszámolni.
Én erre mondjuk nem emlékeztem, de arra igen, hogy olyan támogatásokat vezettek be, ami pontenciálisan hiányt generál, ha élnek vele az emberek.
"A jobboldal tud kormányozni, a baloldal nem."
Te azért írtad ki ezt a kérdést, hogy kipuffogd magad.
Te így gondolod, legyél vele boldog. Azért írtad ki a kamu kérdésedet, mert megerősítést vársz olyanoktól, akik ugyanígy gondolják. Ha ettől még boldogabb leszel, oké a te dolgod.
Hitvitát nincs értelme folytatni veled. Téged csak az érdekel, hogy megerősítsenek a saját vélt igazadban.
Ennek szerintem semmi értelme, de ha te ebben éled ki magad, akkor csináld. A nap ugyanúgy fel fog kelni holnap is, bármit csinálsz.
A jobboldal tud lopni, a baloldal most nem a jobboldaltól. ;-)
Sajnos nagyon rég óta csak arról szól a magyar politika,
ki ürítheti ki az államkincstárat, ki jut bőségszarúhoz.
Előbb ezt az ex kommunista, kommunista eszmékkel bíró rezsimet kell lecserélni. (mind jobb, mind baloldalon)
Amíg mind két oldalon lévő KISZ tagok irányítanak, addig mindegy kire szavazunk, ugyan azok a tolvajok fognak irányítani.
#17: plusz ugye a nyugdíj a forint az inflációval növekedik, a mesterséges árnövelő tényezők mint a minimálbér (burkolt adó) emelés, és vele a termékek árainak növekedését fel se fogják, hogy a vásárló értéke csökken...
Az eddigieket is simán be ették, ahogy most is, hogy kapnak egy + havi nyugdíjt, ami éves nyugdíjhoz 8.5% -os emelés, de vásárló értéke ~20% -al csökkent.
az első orbánrezsim nem hogy üres de mínuszos államkasszát hagyott maga után, amit a Horn kormány felhalmozott elszórta és még hitelt is vett fel az első orbánrezsim.
Az hogy te nem emlékszel rá az a te bajod, de attól még ezek tények maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!