Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Márki-Zay Péternek...

Felkelhetetle kérdése:

Szerintetek Márki-Zay Péternek sikerül úgy sarokba szorítania Gyurcsányt, mint ahogy Karácsonnyal is tette?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy politikai elemző, de én MZP kommunikációjából azt szűröm le, hogy neki Gyurcsány eltávolítása a képből egy célja a választások előtt. Persze nyilván tudom, hogy Gyurcsány a vezére a legnagyobb ellenzéki pártnak és az eltávolítása szinte a lehetetlennel határos, viszont ő csak úgy tudja ,,megtisztítani" az ellenzéket, hogyha Gyurcsány ki kerül a képből, márpedig MZP nem szokott olyan dolgot ígérni, amit ne is tartana be, úgy gondolom hogy Gyurcsánnyal nem fogja tudni tartani az ígéretét, miszerint egy megújult ellenzékkel vágna neki a választásoknak.

2021. okt. 20. 13:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
MZ hiába szeretne Új pártot létrehozni, nem születnek most hirtelen emberek, az eddigi párthoz húzó emberek nem hinném hogy átpártolnak hozzá. A többi párt meg nem fog átadni neki parlamenti helyeket, miért is adna, hülye lenne.
2021. okt. 22. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!