Andy Vajna is hasonlóan gazdagodott meg mint Tiborcz István, Mészáros Lőrincz vagy Rogán?
Én eddig Andy Vajnára nagyon felnéztem a filmjei miatt, meg jó embernek tartottam, egyik munkatársammal beszélgettünk erről pont, s ő mondta, hogy lopott uniós pénzből lettek megvásárolva a kaszinók is meg a többi vállalkozás.
Valaki alá tudná ezt támasztani valami cikkel vagy bármivel, nert nekem ezt annyira nehéz elhinnem, már csak amiatt is, mert régen mikor a szülővárosomban egy szeretet szolgálatnál dolgoztam másodállásban, a főnökasszonyom mondta, hogy valami írtózatos mennyiségű pénz érkezett támogatásként, amit pont Andy Vajna cége küldött támogatás gyanánt karácsony előtt.. Meg ő alapból nen vett részt a politikában...
Vajna úgy gazdagodott meg, hogy világhírű filmsikereknek volt a producere!
De ha már itt tartunk az összes uniós politikus EUs pénzeken vagy kenőpénzeken gazdagodik.
Pl. az egész oltás program bűzlött már kezdetektől fogva, aztán ki is derült, hogy egy görög biztosasszony le lett fizetve. No de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy csak a biztosasszony....
Elsőnek pár "ismeretlen" film producereként szerzett némi kajautalványra valót, mint pl. Rambo, Terminátor, Die Hard, Az emlékmás, Elemi ösztön, Dredd bíró ...
Aztán vissza költözött, itt is született pár "jó" (nézhető) film.
Majd vet pár média tartalmat mint az ismeretlen TV 2, vagy Rádió 1 -et.
ÉS közben építette a szerencse játék birodalmát, aminek szenvedélyét még Amerikából hozta magával.
Volt néma kormánypárti érdekeltsége is, de lényegében a filmes jogdíjakból befolyt pénzekből gazdagodott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!