MZP egy szélsőjobboldali fasiszta lenne? (lent) Ez azt jelentené, hogy jövőre két fasiszta jelölt közül kellene választani?
A Gyurcsány-hívő (és persze a Dobrev-párti) liberálisok szerint Márki-Zay Péter egy szélsőjobboldali fasiszta, lásd itt:
Ha ez igaz, akkor ez azt jelentené, hogy az ugyanúgy fasiszta szélsőjobbos Orbán és közte kellene választani?
Mi lesz így Magyarországgal ha két ilyen ember közül lehet majd csak választani?
Elképzelhető, hogy jövőre már vonatok fognak indulni a gázkamrák felé?
Úgy, ahogy eddig is. Márki-Zaynak több diplomája van, talán még több nyelvet is beszél.
Szerintem érdekes a cikk, nem gondolom, hogy fasiszták közül kellene választani, DE Márki szerepére, megosztó bunkerharcàra és persze Karácsony elképesztő b@lf@szságára jól ráérzett a cikk szerzője.
Innentől kezdve szerintem is kódolva van, hogy jövő tavaszig az ellenzéki Összefogásban komoly harcok lesznek, sőt akár szét is szakadhat... leginkább a Gyurcsány- Márki Zay tengely a veszélyes!!!
Sőt! Toroczkai is indul, az úgy már három fasiszta!
Komolyra fordírva a szót, szerintem egyikük sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!