„Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!” néven folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése. Aláírod?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Alá, ez a Márki sem normális
Nem én
70 szavazat
2/15 anonim válasza:
Ha meglátod egy sátrat, oda fogok menni és egy nagy faszt rajzolok rá. :D
3/15 anonim válasza:
elvileg a békemeneten lesz ismertetve az új irányelv, hogy hogyan kell most gondolkodni ezekről...
4/15 anonim válasza:
Remélem eljut oda a társadalom, hogy felgyújtják ezeket.
5/15 anonim válasza:
Kis iq-val rendelkezők biztosan aláfogják írni.
6/15 anonim válasza:
Amúgy mi ennek az aláírogatásnak az értelme, mi a célja? Mi fog történni, ha "sokan" aláírják? Tudja valaki?🤭
7/15 anonim válasza:
6. Semmi. Ez csak egy marketingfogás amivel a köztudatban szeretnék tartani a "gyurcsányveszélyt"! Nem veszik észre mekkora bohózat az egész amin mindenki szánakozva röhög.
8/15 anonim válasza:
Köszönöm 7.! Én is így gondoltam nagyjából, csak mivel már-már úgy fest ez az egész mint egy végtelen történet, felmerült bennem, hogy esetleg lehetséges, hogy mégis van bármi jelentősége ennek hogy ennyire tolják ?!?! De ezek szerint ez is csak egy afféle "csapatépítő tréning" 🐑-knak, mint ahogy a "békeszeánsz" is...
9/15 anonim válasza:
#9 Ha azt szeretted volna írni, hogy: így (mert ugye így lenne értelmes), akkor azt nem hosszú ó-val írjuk - mi magyarok -, hanem hosszú í-vel: így.😉
Üdv: egy faszbarom
10/15 anonim válasza:
Szerintem inkább gyűjteni kéne ennek a Makkant Petinek a kényszer gyógykezelésére ahelyett hogy mindenki röhög szerencsétlenen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!