Tudtátok, hogy többször is aláírhatjátok a STOP Gyurcsány STOP Karácsony petíciót?
Figyelt kérdés
Én ha megláttam standolni őket mindig szántam rá annyi időt, hogy aláírjam. Kérdeztem lehet-e többször és mondták nyugodtan, ha arra járok.2021. okt. 10. 20:33
1/10 anonim válasza:
Végül meg is lesz a 30 millió igaz magyar ember aláírása.
2/10 anonim válasza:
Ilyent szerintem nem mondtak, de abban igazad van, hogy ki lehet cselezni a rendszert csak épp ha ezt egy olyan petíciónál teszed amin múlik is valami akkor lehet hogy majd pont miattad fognak aláírásokat érvényteleníteni.
3/10 anonim válasza:
Ne törődj vele, Dobrevre is lehet többször szavazni. Én ma kétszer szavaztam, de holnap se hagyom ki.
5/10 anonim válasza:
3-as
Hazudsz.
Egyszer lehet szavazni, és a szavazás regisztrációhoz kötött, ami viszont személyazonosító okmányokhoz van kötve.
De fideszes vagy, így a hazugság a természetes közeged.
6/10 anonim válasza:
Ezt tudod igazolni, ha hitelrontásért perbe fognak?
7/10 anonim válasza:
5. Ezt beszéld meg a "kérdezővel".
8/10 anonim válasza:
7-es
Én nem arra reagáltam amit a kérdező állított.
A fidesz bohóckodását bárki akárhányszor aláirthatta, annyit is ér.
Én a Dobreves aláírásra reagáltam.
9/10 steven95 válasza:
Tudtad, ha tölcsérből van a kezed 10 milkát kapsz egy aláírásért?
10/10 anonim válasza:
8-as, pedig simán ki lehetett játszani, sok helyen lehetett olvasni erről kommenteket, csak aztán ezeket törölték. Olyan is volt, hogy csak bemondásra elfogadták az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!