Hogyan süllyedt odáig az ország, hogy a DK a legerősebb ellenzéki párt?
Figyelt kérdés
Siralmasnak találom.2021. okt. 10. 20:05
2/13 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, maradjon is így.
4/13 anonim válasza:
Én meg azt tartom siralmasnak, hogy az ország fele egy agyhalott, hogy ezt a Döbrögit akarják még.
5/13 anonim válasza:
"12 évnyi Orbán..."
"Ez köszönhető a fidesznek."
Az azért ugye megvan, hogy minek/kinek köszönhető a 12 évnyi Orbán meg ugyanennyi fideszes kétharmad? Ha únjátok, először váltsátok le az ellenzéket. Mondjuk nekem jó így.
6/13 anonim válasza:
Felnőtt egy olyan generáció,amely már nem emlékszik a 2006-os eseményekre,az elszabadított energetikai árakra,vizitdíjra,komplett iparágak átjátszását külföldi érdekcsoportoknak.
7/13 anonim válasza:
Az ugye meg van, hogy nem a MocskoSorbán dolga rendet csapni a baloldalon!
8/13 anonim válasza:
6. Tájékoztatni kell őket folyamatosan.
7. Ez a ti dolgotok lenne, de ehhez sincs eszetek. Szerintem Orbánnak ugyanúgy tetszik ez a káosz, ami nálatok van, és amihez ti, birka szavazók asszisztáltok, mint nekem.
9/13 anonim válasza:
7. Bocs, újraolvasra rájöttem, hogy félreértettelek. Egyre gondoltunk
10/13 anonim válasza:
6) Ez a generacio kb az 5 szazalekat teszi ki a valasztasra jogosultaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!