Árokpart kérdése:
Ilyenkor miért nem megy oda tömegesen a többi szülő az iskolához? Milyen alapon fenyegetőzik ez a nő?
Figyelt kérdés
Próbálna csak engem fenyegetni ha én lennék a gyerek apukája. Ez már felháborító! [link] 2021. okt. 18. 22:05
1/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul el sem rendelhetnék a maszkhasználatot!
2021. okt. 18. 22:05
2/9 anonim 

válasza:

Már miért menne? Mert egy iq nullás apuka bement pattogni?
Ha tetszik, ha nem: járvány van. A világ elég sok országában hordanak maszkot a diákok. Túlélik. Ellenben az iskolák tele vannak betegekkel (nem feltétlen csak covid).
Aztán nyilván lehet egyetérteni meg nem egyetérteni. Viszont ennek is megvan a kultúrált módja. Az, hogy bemegyünk ordibálni a iskolába az pont nem az.
5/9 anonim 

válasza:

Maszkkal gyílkolják a gyereket? És akkor még LMBTQ érzékenyítés nem is volt😂
6/9 anonim 

válasza:

A szülök dolgoznak mert 2 fizubol se lehet meg élni mert inflálodik a forint.Aki teheti az magán iskolába rakja a gyerekét mert zsenikből is egy 0 csinálnak álamiban.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os Sajnos igen. Összeomlott az oktatási rendszer. Tudod még mi a szörnyű? Az, hogy a szolgáltatószektor is márcsak hasonló embereket kap mint ez a nő. Egy utazási iroda kirándulásán volt szerencsém hasonló, cinikus, pükhendi idegenvezetővel. Szép lassan vége az országnak, hacsak nem csinálunk rendszerváltást.
2021. okt. 18. 22:20
8/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el ezek után, hogy nem az a cél, hogy a gyerekek minél korábban megutálják az iskolát, a tanulást és szinte könyörögjenek, hogy minél hamarabb mehessenek gyárakba robotolni meg közmunkázni. Hihetetlen mikor mi iskolába jártunk általánostól , fősulikig, mindenhol olyan jó volt a légkör, rendes, kedves emberséges tanárokkal, hogy ha valamiért 1 nap nem tudtam menni már rosszul éreztem magamat, mert hiányzott. Ezt látva fejvesztve menekülnék még akár külföldre is. Mi lett ebből az országból most már tényleg pártoktól függetlenül ez iszonyat!
2021. okt. 18. 23:15
9/9 anonim 

válasza:

Én spec utàltam az iskolát, pedig 14 éve érettségiztem. Szóval ebben nem látok összefüggést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!