Azok, akik Dobrev Klárát támogatták az előválasztás idején - mit szóltok Márki-Zay Péter győzelméhez?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 16:07
2/7 anonim válasza:
Szegeny Klarineni ... desajnalom!!! :)))
5/7 anonim válasza:
Akik azt mondogatták, hogy Gyurcsány megfúrja MZP-t, azok most is fenn tartják ezt a véleményüket?:)
6/7 anonim válasza:
Kellemetlen érzés van bennem, amiatt, hogy úgy érzem, az az európai vonal, amit kifejezetten a DK képvisel, és ugye Dobrev Klára mint EP alelnök ezt elég erősen képviseli is, nekem ez most elveszni látszik. Márki-Zay Péterben egy olyan embert "ismertem meg", aki ugyanolyan félelmet ébreszt bennem, mint Orbán. De nem is ez a fontos, gratulálok Péternek mert civilként rendkívüli, amit elért. De az én képviseletem mintha megszűnt volna létezni, és most csak úgy vagyok, de senkit nem érdekel.
7/7 anonim válasza:
Nem örülök neki, sosem volt szimpatikus, a fiatal Orbán viselkedése köszön vissza benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!