Szerintetek van olyan sötét múlt Márki Zay mögött amivel a Fidesz ki tudja csinálni? Most vajon Rogánék ezt keresik gőzerővel?
"A kiszámíthatatlanság persze a végeredményt tekintve nem biztos, hogy rossz a kormányoldalnak. Márki-Zay Péter – mint minden gyorsan emelkedő politikuscsillag – nem lesz rutinos ellenfél, hibázhat a kampányban, magas labdákat adhat az ellenfélnek, vagy akár kiderülhetnek múltjáról eddig nem ismert kellemetlen részletek."
Bizonyíték nélkül vádaskodni...
Miért a Fidesz nem ezt csinálja? Szerintem még senki nem látta a Soros tervet
200.000 új szavazó volt a 2.előválasztáson, tudtommal. Bár ugye, aki esetleg fideszes szavazó, neki is joga volt szavazni ezen az előn, de ha van rá jogi mód, én utána mennék, ez a 200.000 nagyjából kire voksolhatott. Mert az én meglátásom a következő:
1. Fideszék tudnak valamit Márkiról, ami súlyos. A Fidesz lekezezett Márkival, hogy nem hozzák nyilvánosságra, és adnak is a saját szavazótáborukból 200.000 embert, cserébe nincs 22-ben elszámoltatás, és úgy táncolsz, ahogy mi fütyülünk.
2. Márki kereste fel a Fideszt, és ő kérte a 200k embert, cserébe nem számoltatja el Orbánékat.
3. Valóban ennyi bizonytalant meg tudott szólítani, viszont a kommunikációjával ennél sokkal több DK-s szimpatizánst riasztott el (többek közt engem), akiknek nincs jövőképük politikai értelemben, mert ha úgy vesszük, mintha a DK-t most leigázták volna, és nincs számukra megfelelő képviselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!