Mit szólsz ahhoz, hogy a FIDESZ Márki-Zay Péter előválasztási győzelme után folytatja a Gyurcsány show-t beleépítve Soros Györgyöt és mindenféle butaságot?
Eleve a FIDESZ költötte az előválasztás idején reklámra a legtöbb pénzt. Eleve az egyik legesélytelenebbnek nevezett induló nyerte meg és addig amíg el nem ért jelentős eredményt addig számba sem vették. Eleve Hollik megmondta, hogy nem MZP fog nyerni, mert ő nem Gyurcsány embere.
Következmények: MZP nyert és most mindent rázúdítanak Sorostól kezdve a bevándorlásig. Úgy állítják be, hogy ő Gyurcsány embere és Hollik a saját Facebookján posztolta, hogy MZP Gyurcsány embere, stb. Még saját magát is meghazudtolja.
Hogy lehet ennyire féreg a FIDESZ és kik azok az emberek, akik továbbra is őket istenítik?! Ezek nem tudják, hogy szétlopták és tönkretették az országot? Hogy Orbánnak ki a veje? Hogy Orbánnak kije Lölő? Hogy mi az a NER?
Nem derült ki egyenlőre hogy reagálják le.
Az viszont tény hogy Gyurcsány ésva dk ott van a háttérben. A veszély nem mult el amit az országra jelentenek. Nem szeretném ha mégegyszer visszatérne az a rémálom. A nyomor, kilátástalanság és létbizonytalanság, a totálos inkompetenciá.
Ugy erzem ezt már meghallatuk az elmult 10 évbe.
Feltaláltad a csövön a lyukat.
Van egy ellenzéki összefogás, aminek a DK az egyik pártja, aminek Gyurcsány a vezetője.
Mégis hogyan kellene összefogniuk? Távolítsanak el mindenkit a politika közeléből, aki veszélyt jelenthet Orbán Főtitán hatalmára, vagy csak nem felel meg az elvtelen fidesz "kényes" ízlésének?
12 probálj szöveget értelmezni!
Kit érdekel Orbán???
AZ ORSZÁG SZÁMÁRA JELENT VESZÉLYT!!! Ha még egyszer a csöd szélére sodorja az országot!
Te újra akarod azt az albán szinvonalat ami akkor volt?
Dehogy jelent veszélyt.
Én felnőttként éltem 2002-2010 között is. Sem rémálom nem volt, sem nyomor, sem kilátástalanság sem létbizonytalanság.
Még totális inkompetencia sem.
Volt viszont destruktív ellenzék, ami a minél rosszabb annál jobb elv mentén politizált.
15 te mekkora barom vagy :D
Csődbe ment az orszag te analfabeta pesten meg vertek az artatlan embereket. Loptunk csaltunk hazudtunk. Megvan ez?
Tudod kis barátom, ahogy már írtam én felnőttként éltem meg azt amit te a propagandából szívtál magadba. Elferdítve persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!