Úgy néz ki mindegy hogy kinyer jövőre, jobboldali kormányfő lesz. Szimpatikus ez neked?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 19:03
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljesen jó.
Jobban örültem volna balodali beállítottságú miniszterelnöknek.
Mindegy, a lényeg hogy jól irányítsa az országot.
Más.
33 szavazat
3/10 anonim 

válasza:

Definiálnád a jobboldalit? Orbán "adok egy nyolcvanast Feribá" Viktor jobboldali szerinted?
4/10 anonim 

válasza:

Hatalmas húzás. Ez az ember megeszi a Viktort jövőre.
6/10 anonim 

válasza:

Végre kisöpörték a régi komcsi öregeket és itt egy új arc a politikában. Most már csak az utolsó komcsi és sleppje maradt hátra.
MZP!
8/10 anonim 

válasza:

Az a szomorú, hogy Magyarországot most már mindenképpen roma vezeti 26-ig :D
9/10 anonim 

válasza:

Jobban örültem volna balodali beállítottságú miniszterelnöknek. De mindegy, a lényeg hogy jól irányítsa az országot. Első körben KG-re szavaztam, a másodikban némi hezitálás után MZP-re.
10/10 anonim 

válasza:

Bárki bármit mond, az èn "jobbaldali" definíciómba MZP nem fèr bele, de ha kormányváltás lesz jövőre, akkor inkább ő, mint bármely másik ellenzèki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!