MZP eddig tarol Budapesten, valszeg egész BP-t elhozza. DK viszont vidéken csak épphogy nyer. MZP behúzza vajon az előválasztást?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 14:03
1/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Online is sokan szavaztak, és ott is hasonló arányra számítok, mint Budapesten :)
4/11 anonim válasza:
Szabolcstól, Nógrádtól, Hajdú-Bihartól, Csongrád-Csanádtól, Borsodtól és nyilván Budapesttől én MZP győzelmet várok, a többi megye eléggé billegő. De ahogy nézem, szerintem a Budapesti és a fenti megyék eredményei elegek lesznek egy MZP győzelemhez.
5/11 anonim válasza:
Két jómódú budai választókerületben. Várd csak ki a végét!
(Mondom ezt MZP-szavazóként)
6/11 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha nem feltételezünk semmilyen eredményt néhány választókerület alapján...
7/11 anonim válasza:
Semmilyen választás nem Pesten dől el. Ezt láthatóan sokan nem tudják ennyi év után sem értelmezni.
8/11 anonim válasza:
Nagyon bízom benne, hogy MZP nyer.
10/11 anonim válasza:
#5 vagyok
Behúzta az ős szoci Angyalföldet is MZP! Ez meglepett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!