Márki Zayal valóban 2022ben 2/3os győzelem várható a Fidesz ellen?
2021. okt. 17. 12:12
1/8 anonim válasza:
Hát ha Fegyőr mondja... XD Ez sem lett okosabb az atomerőmű óta.
2/8 anonim válasza:
A biztos szavazóknál Dobrev/Karácsony listavezetésével 52 százalékon állna a Fidesz, 43/44 százalékon az ellenzék, Márki-Zay esetében 51 százalékot mutat a fideszesek aránya, 46 százalékot az ellenzékieké.
3/8 anonim válasza:
Nem csak ő mondta, Karácsony említette korábban, mert a jelenlegi rendszer nem kiegyensúlyozott, így egy eleve erősebb párt fele megborulhat az eredmény. Ezt látjuk a fidesznél is, rájuk sem szavazott a választók kétharmada, mégis kétharmaddal kormányoznak. Ha a vártnál egy kicsit jobb eredményt ér el az ellenzék és sok egyénit be tudnak húzni, akkor simán lehet belőle egy kétharmados győzelem. Ez is csak azt mutatja, hogy a fidesz választási rendszere milyen kiegyensúlyozatlan
4/8 anonim válasza:
Kötve hiszem. Sokáig hittem benne, csak számomra kiderült, széthúzza a táborunkat az összetartás helyett. Nekem se ő, se Dobrev nem volt a favorit, de előbb nézem ki Dobrevből, hogy ország vezetőjéhez méltó módon fog viselkedni. Kövezettek meg... elvégre ellenzéken belüli ellenség vagyok akkor én is.... 😤
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
3)Minden választási rendszerben az erösebb párt fele billeg aze erdmény.
7/8 anonim válasza:
Ha leszakad a lábam akkor is leszavazok Orbánra.
8/8 anonim válasza:
7 remélem le is fog szakadni, mert akkor tényleg tudnád bizonyítani a hűséged :) szóval én nagyon remélem hogy leszakad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!