Az MSZP beállása MZP mögé azt jelentheti, hogy Márki nagyon esélyes a győzelemre?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 15:34
1/6 anonim válasza:
Akár.
Bár szerintem inkább csak annyit jelent, hogy az mszp most úgy gondolja.
2/6 anonim válasza:
Dobrev mellett vagyok de ez most nagyon meglepett, félek lehet valamit tudnak...
3/6 anonim válasza:
2# Ez jó... valamit tudnak:) Igyekeznie kell az Mszp-nek mert ők is a kiesés szélén állnak. A feltételezhetően sikeresebb mellé állnak, jellemtelenek.
4/6 anonim válasza:
jellemtelenek? aki kormányváltást akar, annak a feltételezhetően sikeresebb mellé kell állni. akkor is, ha világnézetileg ő áll távolabb.
5/6 anonim válasza:
Tök mindegy ki mellé állnak. Egy listán lesznek. A pártlisták helyeit meg szerintem az állva maradt egyéni jelöltek száma alapján fogják kiosztani.
6/6 anonim válasza:
Nem azt jelentheti. Hanem azt, végiggondolták, hogyan lehet legyőzni a Fideszt a legbiztosabban. Amúgy itt és most ennek semmi jelentősége. Majd áprilisban. Akkor nem lesz hezitálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!