Inkább Dobrevet vagy inkább Márki-Zaayt tarjátok esélyesbbnek a győzelemre? Lesz azért meglepetés?
Figyelt kérdés
Én bármennyire is reménykedem Márki-Zayban, tudom mekkora birka nép a magyar. A sok nyugger leszavaz Dobrevre, mert kicsit megsimogatta a buksijaikat, és magasabb béreket meg a csillagokat is leígérte az égről, meg amúgy is Péter Orbán embere, nem kell még egy Orbán, rosszabb lenne így minden ha MZP nyerne stb stb.
Ha egy possztal meg tudtam valakit győzni, hogy menjen el szavazni MZP-re, már megérte ez a poszt.
2021. okt. 16. 16:03
11/11 anonim válasza:
Igazad van kérdező, Márki Zay győzelme jobb lenne az ellenzékieknek de amekkora gyökér nép a magyar félek Dobrev Győzelmétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!