Dobrev 1 millio fölött második kulccsal adóztatna,miért háborodik fel ezen ennyi ember ha 1 milliót alig keres valaki?
Figyelt kérdés
Átlagfizetés netto 300 alatt akkor???2021. okt. 16. 14:38
11/23 anonim válasza:
Valóban nevetséges lenne, ha azért vennék el tőlem, amit elértem, hogy odaadják azoknak, akik kevesebbet értek el. Szerencsére esélye sincs Dobrevnek.
12/23 A kérdező kommentje:
7es.
Respect..nagyon jo vagy, ritka jo ember. :) komolyan.
2021. okt. 16. 15:55
13/23 anonim válasza:
7-es legyen jó a buszsofőrnek, kéményseprőnek meg szociális gondozónak is. Én azt is támogatnám, hogy legyen fél milliós alapjövedelmük, vagy amit akarnak.
Csak ha én felépítettem 20 év alatt egy karriert, ők meg kijárták az általános iskolát, akkor ne nekem kelljen eltartani őket.
14/23 anonim válasza:
A felháborodás túlzás, de ha a legjobban képzett, legértékesebb embereket itthon akarjuk tartani, és nem akarjuk külföldre üldözni, akkor jobb, ha ezzel nem szórakozunk. A növekvő orvosi létszámot pl egy ilyen dolog jól megakaszthatja.
15/23 anonim válasza:
ma 15:30 Tanultál volna, ilyet nem írnál. Akkor talán tudnád, hogyan épül fel egy normális társadalom, ország, nemzet. 2010-től megy a nagy magyarkodás, kereszténykedés, közben meg szakítják szét a társadalmat rendesen.
16/23 A kérdező kommentje:
Akik ide kommentelnek ezek szerint megkeresik a milliot mas kulonben tamogatnak Dobrev otletet. Ez logikusabb.
Amugy tobb orszsgban magasabb kulccsal adozik a gszdagabb csak ott ez alap dolog.
2021. okt. 16. 16:15
17/23 A kérdező kommentje:
14es.
Aki sokat tanult orvos nover meg azok sem keresnek miliokat. Aki millio folott keres az iszonyat ritka es azt a penzt az emberek tobbsegenek adnak. A milliomosokat megertem miert akadnak ki de a tobbseget nem.
2021. okt. 16. 16:16
18/23 anonim válasza:
butaságot kérdezek...ez havi jövedelem vagy éves jövedelem?
19/23 A kérdező kommentje:
Havi jovedelem 1 millio. Es az emberek ki vannak akadva hogy nehogy adoztassunk ez folott
2021. okt. 16. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!