Fegyőr szerin ha a szavazatok átlépik a 600 ezret, akkor Márki-Zay nyerni fog. Úgy néz ki, hogy a szavazatok meg fogják haladni ezt. Szetintetek sikerül neki?
50%
Vagy igen, vagy nem.
Holnapra kiderül.
A Dk-nak önmagában ennél több stabil, elkötelezett szavazója van.
Szerintem Fegyőr velemenyere annyira nem érdemes adni, ha látná előre reálisan a helyzetet, akkor eleve el sem indult volna az első fordulóban. Nem magával a Momentummal volt a baj, hanem a személyével az első fordulóban.
Ettől függetlenül szerintem reális esélyek vannak rá, hogy MZP nyer. Többen szavaztak, mint az első fordulóban és a Karácsony szavazói valószínű MZP-re szavaztak. Emellett több ismert ember tette közzé a napokban, hogy MZP-re szavazott. Szerintem ez is befolyásolja az embereket.
A fiatalok eleve rohadtul unják, hogy mióta megszülettek Orbán-Gyurcsány létezik csak a politikában. Nem látok reális esélyt arra, hogy a 35-40 év alattiak Dobrevre szavaztak tömegesen.
Hát szerintem sajnos nem feltétlen jelenti a magas részvétel azt, hogy MZP-nek nagyobb esélye van nyerni...
Nagyon sok Fideszes ismerősömről tudok, akik elmentek szavazni Dobrevre, csak azért, hogy áprilisban majd egy "könnyű ellenféllel" szálljon szembe a Fidesz.
Attól félek, hogy az a sok szavazó nem intelligens, változást akaró fiatal, hanem inkább a 3 milliós támogatottságú narancspárt birkái. :c
Dehát majd holnap kiderül... Én amellett, hogy szavaztam MZP-re, meggyőztem még 3 barátomat, és sok osztálytársamról is tudom, hogy rá szavazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!