Nekem kéne békejobbot nyújtanom anyám szerint,
szetintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17/L vagyok. A szüleimmel, az öcsémmel és az anyai nagymamámmal élek egy házban. Nagymamámmal elég tartózkodó vagyok, mivel elég mérgező típus.
Vasárnap egy emlékvideót néztem Anthoine Hubert-ről (5 éves korom óta autósport fan vagyok, és ő volt a kedvencem az utánpótlás pilóták közül), nagymamám meg bejött a szobámba, hogy menjek el vele vásárolni. Imád a piacon lenni, viszont már nem bír olyan sokat, ezért kb. málhás szamárnak kellek, de egy ideje már nemet mondok. Most is nemet mondtam, ő meg azzal jött, hogy hagyjam már azt a nyikhajt (Hubert-t), ő akart meghalni... Erre én, hogy a piacon gyakorolja a bunkóskodást.
Holnapután lesz a születésnapja, anyám meg azt mondja, kérjek tőle bocsánatot...
Kérj tőle bocsánatot mindenképpen, ha meg úgy érzed, hogy később is bunkózik veled, érdemes lenne néhány gyengébb szívatást beadni. pl.: berakni a cipőit a hűtőszekrénybe, puffancsokat tenni a wc ülőke alá, meg ilyenek, igazából csak a fantázia szab határt :D ezek után nem fog beléd állni.
2021. jan. 27. 08:31
2/16 anonim válasza:
Mondhatnam hogy tiszteletlen voltal, de a mama se epp egy tal cukrozott eper. O mar nem fog valtozni (vagy inkabb csak rosszabb lesz), probalj kompromisszumot kotni: te vegignezed a teged erdeklo musort es utana elmesz vele a piacra, de ne ugy tervezze a vasarlast hogy radpakol mindent. Ha annyira imad odajarni, vigye az ocsedet.
2021. jan. 27. 08:34
3/16 anonim válasza:
Szoktal enni az etelbol amit a piacon vett zoldsegbol foz?
2021. jan. 27. 08:42
4/16 anonim válasza:
Hubert nem fog neked vacsorat a szadba tenni.
2021. jan. 27. 08:42
5/16 anonim válasza:
Mivel egyikőtök sem hibátlan ebben az esetben, igen, neked kellene a békülést kezdeményezni, akkor is így lenne, ha a nagyinak nem lenne születésnapja.
2021. jan. 27. 08:48
6/16 anonim válasza:
Igen, neked.
2021. jan. 27. 08:54
7/16 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem kell bocsánatot kérni, ez csak egy mindennapos sztori volt a leírás szerint. Ne hagyd magad, ha beszólnak, nyugodtan visszaszólhatsz te is, máshogy nem esik le a tantusz sok embernek.
2021. jan. 27. 09:17
8/16 anonim válasza:
Szerintem neked kéne bocsánatot kérned. Nagy volt a szád, mert segíteni kellett volna egy idősnek aki már nem bírja a cipekedést. mindezt egy videó miatt, amit akármikor megnézhettél volna. Te mit szólnál ha segítségre lenne szükséget, de odavágnák hogy nem mert tévézek?
2021. jan. 27. 09:34
9/16 anonim válasza:
az unokája vagy, biztos nagyon szeretett mikor kicsi voltál. le se szarod, videókat nézel ahelyett, hogy vele pár szót váltanál. ebből a szituációból egyáltalán nem látom hogy ő mérgező típus lenne inkább te vagy az, aki nagyra vagy magadtól és idegen emberekért rajongsz és gyászolod, hogy elment, miközben a saját szerettedet semmibe veszed. és ez a túlérzékenykedés, hogy már mindenki mérgező, aki beszól valamit... jaj gyerekek, hagyjuk már...
Egy 45 éves boomer anyuka.
2021. jan. 27. 09:46
10/16 anonim válasza:
Egy ekkora családban a bevásárlást tervezni kellene. Ha tényleg kell valami a piacról, azt oldjátok meg szervezetten, egy adott napon, családilag, ha van autó akkor azzal. Egy 5 fős család szükségletét miért 2 (pontosabban egy) ember húzza végig a városon, főleg rendszeresen? Ha meg a mamának a piacra járás hobbi, akkor vegye figyelembe, hogy másnak nem biztos, hogy az. Szóval nem, az én véleményem szerint nem vagy sz..r alak azért, mert nemet mondtál, és hogy kinek van igaza, az nem életkor függvénye. Miért kellene egy tininek bocsánatot kérni a nagyanyjától, amikor minimum egálban vannak, csak azért, mert fiatalabb? Ja persze, azért, mert anyukának kényelmesebb egy rugalmasabb, toleránsabb fiatallal haragban lenni, mint a saját vsz. zsémbesebb anyjával. Hát sorry, ilyen az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!