Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vállalkozókon és "egyéb"...

Vállalkozókon és "egyéb" embereken kívül van még aki kitart a fidesz mellett? Én elképzelhetetlennek tartom hogy aktív dolgozó ember, fiatal őket támogassa, szerintem már csak húzzák a másik agyát.

Figyelt kérdés

A családomban nagyon mocskos véleménnyel vagyunk a fideszről, van olyan rendőr családtagom aki megelégelte a hivatását és ott hagyta sok év után az egész pöcegödröt egy "jobb" szakmunkás többet kapott adott időben mikor még szolgálatban volt, csak épp Borsodi rendőrként előfordult velük hogy közbe sem avatkoztak járőrözés közben egy csoportos balhéba, míg a készenléti egység nem érkezett oda.

31 évesen pályát kellett váltania többnyire a kormány miatt, a bátyja ő még baleseti helyszínelőként dolgozik, de lelkileg nincs olyan rátermett hogy hagyja az egészet, pedig már a család is kérte hogy váltson, nem kötelező 200 akárhány ezerért másnak a szerencsétlenségét, vagy épp szándékosságát jegyzetelni, látni.

Én egyszer voltam már külföldön melózni, akkor be is indult az életem anyagi oldalról, most meg már nem akarok a család kárára távol lenni, ők sem lesznek már fiatalabbak, a nagyszülők meg még annyira sem.

Tehát vagyunk egy jó páran akik haraggal vagyunk a fidesz felé.

2021. okt. 15. 23:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

8 hozzászólónak van igaza!

Mindet el kellene zavarni és újakat berakni a parlamentbe, mert ezek már mind egyformák, bármit igérnek a vége ugyan az lesz.

2021. okt. 16. 07:27
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Ez a társadalom mindenre képes, olyan, mintha élvezné, hogy mazochizálni lehetne saját magát ennek a társadalomnak önmagát.
2021. okt. 16. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon korlátolt a gondolkodásod, ez van.
2021. okt. 16. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!