Szerinted, Mikor élne jobban egy átlag magyar dolgozó? Ha marad a Fidesz, vagy ha jön az ellenzék?
Az ellenzékkel egy kicsit, a Fidesz inkább a gazdagoknak kedvez
De jelentős javulás nem várható mivel az ország szarul áll
Ennyi semmitevés után amit a fidesz csinált csak sajátzsebre, rokonoknak, haveroknak?
Az ellenzékiek közül ha 4-6 éven belül már tartós javulást érne el az ország az maga lenne az öröm.
"Sajnos az a variáció nem játszik, hogy ha lesittelnék az összes politikusbűnözőt, és felelős, szakértői kormány lenne..."
Ezt köszönd azoknak a magyaroknak akiknek elég ha van kaja az asztalon, és van mit beosztani fizetéstől fizetésig, nekik ennyi elég úgy néz ki. De támadják az Ukránokat amiért kimernek menni az utcára az igazukért és nem olyan régen kiüldözték az országból a korrupt miniszterelnököt, Koszovói-szerb helyzetet is becsmérlik, hol ott a magyar meg sem merne mukkanni, inkább felrakná a rendszámtáblát csak kuss legyen.
Ennyit érnek a magyarok, én elhatárolódom a népemtől mert csak rossz helyre születtem amiről kivételesen nem tehetek.
A fidesz várhatóan azt folytatja amit eddig is tett. Tartja az EU legalacsonyabb bérszínvonalát. Abban reménykedik, hogy ha engedi a német multiknak az extraprofit kilapátolását a német politikusok továbbra is a szőnyeg alá söprik a magyar jogállami kérdéseket.
Ez a magyar dolgozók szempontjából azt jelenti, hogy a képzett, nyelveket beszélő munkaerőt magyar viszonylatban jól megfizetik de a gyári biorobotoknak nem lesz semmilye kitörési lehetőség a következő 4 évben sem.
Ha az ellenzék kerül hatalomra azt egy Yoda mestertől vett idézettel írnám le.
A sötét oldal mindent ködbe burkol, a jövőt kifürkészni most lehetetlen.
Nem tudom mikor élne jobban a magyar,
de nekem a Fidesz hazugságaiból, korrupciójából és antidemokratikus módszereiből már nagyon elegem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!